Bantal Leher Memori Ortopedi serviks
  • Air ProBantal Leher Memori Ortopedi serviks
  • Air ProBantal Leher Memori Ortopedi serviks
  • Air ProBantal Leher Memori Ortopedi serviks
  • Air ProBantal Leher Memori Ortopedi serviks

Bantal Leher Memori Ortopedi serviks

Bantal gulu busa memori serviks ortopedi minangka bantal sing apik kanggo turu. Iki bisa menehi turu sing kepenak. Ana papan khusus ing bantal ing sisih siji kanggo ngatasi tekanan ing gulu lan ningkatake turu sing jero. Ngaso kanthi cepet otot sampeyan. Ora ana rasa lara maneh sawise tangi, seger maneh, kanthi efektif nyegah masalah vertebra serviks.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Produk bantal leher memori serviks ortopedi bantal

Bantal gulu busa memori serviks ortopedi minangka bantal sing apik kanggo turu. Iki bisa menehi turu sing kepenak. Ana papan khusus ing bantal ing sisih siji kanggo ngatasi tekanan ing gulu lan ningkatake turu sing jero. Ngaso kanthi cepet otot sampeyan. Ora ana rasa lara maneh sawise tangi, seger maneh, kanthi efektif nyegah masalah vertebra serviks.

2. Parameter Produk (Spesifikasi) bantal gulu busa serviks Ortopedi

Jeneng Produk Bantal gulu memori memori serviks ortopedi
Bobot 500g Kapadhetan 50D
Ukurane 30 * 50 * 5 / 11cm, Khusus
Tutup Tutup 100% poliester
40% pring + 60% viscose
40% pring + 60% poliester
80% katun + 20% poliester
Disesuaikan
Cover Batin Poliester 92% + 8% Spandex, Customized
Bahan Isi 100% Busa Memori Kualitas Premium, Pad Gel Pendingin
Kasedhiyan warna Disesuaikan
Lelembut ILD8-10LBS
Paket Kantong PE, Kothak Warna

3. Fitur Produk lan Aplikasi bantal gulu busa serviks ortopedi serviks

Bantal gulu busa memori serviks ortopedi bisa nyegah masalah vertebra serviks kanthi efektif, ngisi busa memori, nampa tutup kustom. Ukuran cetakan saiki yaiku 30 * 50 * 5 / 11cm, mesthine yen sampeyan duwe ukuran sing luwih ilmiah, kita nampa adat. Alesan kenapa disebut bantal kupu yaiku amarga bentuke kaya kupu-kupu lan depresi ing sisih sing ngubengi gulu. Nggunakake bantal iki nalika turu minangka cara sing apik kanggo ngatasi tekanan gulu.

4. Detail Produk bantal gulu busa serviks ortopedi serviks


5. Kualifikasi Produk bantal gulu busa serviks ortopedi ortopedi

6. Ngirim, Pengiriman lan Nglayani bantal gulu busa memori serviks Ortopedi

7. FAQ

1. P: Apa sampeyan Pabrik utawa Perusahaan Dagang?

A: Zhehe minangka pabrik busa memori profesi, lan ditindakake ing lapangan iki luwih saka 8 taun. Kita duwe udakara 200 cetakan, 150-200 pekerja, 3 lini produk, lan departemen sing dijahit dhewe.
Sambutan tamu sing penting kanggo ngunjungi kita! Kita minangka misi kanggo nyedhiyakake produk lan layanan profesional kanthi kualitas tinggi kanggo kabeh pelanggan.

2. P: Napa perusahaan sampeyan mbukak Alibaba mung 1 taun?

A: Kita wis mbukak 2 Platform ing Alibaba, iki minangka Platform anyar kanggo ngembangake bisnis.

3. P: Apa MOQ sampeyan?

A: MOQ 100 pcs saben model kanthi kemasan normal. .

4. P: Apa Ketentuan Pembayaran sampeyan?

A: T / T (Transfer bank), Alipay, Paypal, lan cara pembayaran liyane bisa ditampa.

5. P: Kepiye sampeyan bisa njamin Keamanan Dhuwit lan Keunggulan Kualitas?

A: Kita minangka Suplier sing Dibiji ing Alibaba. Lan yen sampeyan isih kuwatir babagan keamanan dhuwit, kita bisa nggawe pesenan jaminan perdagangan ing Alibaba kanggo sampeyan.
Kanggo masalah kualitas, kita mesthi nyedhiyani layanan purna jual, kalebu panggantos barang gratis lan mbalekake.

6. P: Apa sampeyan bisa ngerteni Desain Khusus utawa menehi Logo ing produk?

A: Mesthi, kita duwe tim desain profesional. OEM utawa / lan ODM disambut hangat.

Panas Tags: Memori Bantal Leher Rahim Ortopedi, Produsen, Pemasok, Pabrik, Pabrik China, China, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.