Wave Neck Ndhukung Bantal Leher Memori serviks Bantal Gulu
  • Air ProWave Neck Ndhukung Bantal Leher Memori serviks Bantal Gulu
  • Air ProWave Neck Ndhukung Bantal Leher Memori serviks Bantal Gulu
  • Air ProWave Neck Ndhukung Bantal Leher Memori serviks Bantal Gulu
  • Air ProWave Neck Ndhukung Bantal Leher Memori serviks Bantal Gulu
  • Air ProWave Neck Ndhukung Bantal Leher Memori serviks Bantal Gulu

Wave Neck Ndhukung Bantal Leher Memori serviks Bantal Gulu

Bantal gulu nduwe gulu memori memori serviks yaiku bantal memori memori bantal. Bantal kasebut duwe loro dhuwur, siji sisih 6cm, siji sisih 10cm. Loro-lorone minangka dhuwur bantal ilmiah. Apa sampeyan luwih seneng bantal dhuwur utawa bantal sing murah. Pilih bantal iki, bisa ngrasakake turu sing kepenak.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Produk dhukungan gulu leher gelombang bantal leher memori memori gulu

Bantalan gulu dukungan memori yaiku gulu busa memori yaiku inovasi bantal busa bantal memori. Bantal kasebut nduweni loro dhuwur, siji sisih 6cm, siji sisih 10cm. Loro-lorone yaiku dhuwur bantal ilmiah. Apa sampeyan luwih seneng bantal dhuwur utawa bantal sing endhek. Pilih iki bantal, bisa ngrasakake turu sing kepenak.

2. Parameter Produk (Spesifikasi) gulu gelombang ndhukung bantal leher memori gulu serviks

Jeneng Produk Gelombang gulu ndhukung bantal serviks memori bantal gulu
Bobot 500g Kapadhetan 50D
Ukurane 30 * 50 * 6 / 10cm, Khusus
Tutup Tutup 100% poliester
40% pring + 60% viscose
40% pring + 60% poliester
80% katun + 20% poliester
Disesuaikan
Cover Batin Poliester 92% + 8% Spandex, Customized
Bahan Isi 100% Busa Memori Kualitas Premium, Pad Gel Pendingin
Kasedhiyan warna Disesuaikan
Lelembut ILD8-10LBS
Paket Kantong PE, Kothak Warna

3. Fitur Produk lan Aplikasi gulu gulu ndhukung bantal gulu memori memori serviks

Wujud gulu ndhukung memori bantal gulu busa diwenehi jeneng kaya Gelombang, kanthi sisih siji lan liyane asor. Loro-lorone inggil ilmiah lan apik kanggo ngatasi tekanan gulu lan menehi pengalaman turu sing nyenengake. bantal iki ing amben kamar turu ing omah bakal nggawe sampeyan seneng turu. Sampeyan bakal tangi esuke krasa seger lan santai.

4. Detail Produk gulu leher mendukung bantal leher memori memori bantal gulu


5. Kualifikasi Produk gelombang gulu ndhukung bantal leher memori gulu serviks

6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani Gulu gulu ndhukung bantal gulu memori memori serviks

7. FAQ

1. P: Apa sampeyan Pabrik utawa Perusahaan Dagang?

A: Zhehe minangka pabrik busa memori profesi, lan ditindakake ing lapangan iki luwih saka 8 taun. Kita duwe udakara 200 cetakan, 150-200 pekerja, 3 lini produk, lan departemen sing dijahit dhewe.
Sambutan tamu sing penting kanggo ngunjungi kita! Kita minangka misi kanggo nyedhiyakake produk lan layanan profesional kanthi kualitas tinggi kanggo kabeh pelanggan.

2. P: Napa perusahaan sampeyan mbukak Alibaba mung 1 taun?

A: Kita wis mbukak 2 Platform ing Alibaba, iki minangka Platform anyar kanggo ngembangake bisnis.

3. P: Apa MOQ sampeyan?

A: MOQ 100 pcs saben model kanthi kemasan normal. .

4. P: Apa Ketentuan Pembayaran sampeyan?

A: T / T (Transfer bank), Alipay, Paypal, lan cara pembayaran liyane bisa ditampa.

5. P: Kepiye sampeyan bisa njamin Keamanan Dhuwit lan Keunggulan Kualitas?

A: Kita minangka Suplier sing Dibiji ing Alibaba. Lan yen sampeyan isih kuwatir babagan keamanan dhuwit, kita bisa nggawe pesenan jaminan perdagangan ing Alibaba kanggo sampeyan.
Kanggo masalah kualitas, kita mesthi nyedhiyani layanan purna jual, kalebu panggantos barang gratis lan mbalekake.

6. P: Apa sampeyan bisa ngerteni Desain Khusus utawa menehi Logo ing produk?

A: Mesthi, kita duwe tim desain profesional. OEM utawa / lan ODM disambut hangat.

Panas Tags: Dukungan Gelombang Gelombang Bantal Memori Bantal serviks, Produsen, Pemasok, Pabrik, Pabrik China, China, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.