Multifungsi Fungsi Gel Infus Memori Bantal Bed Bantal
  • Air ProMultifungsi Fungsi Gel Infus Memori Bantal Bed Bantal
  • Air ProMultifungsi Fungsi Gel Infus Memori Bantal Bed Bantal
  • Air ProMultifungsi Fungsi Gel Infus Memori Bantal Bed Bantal
  • Air ProMultifungsi Fungsi Gel Infus Memori Bantal Bed Bantal

Multifungsi Fungsi Gel Infus Memori Bantal Bed Bantal

Fungsi multifungsi gel bantal memori memori sing diinfusi nduweni kualitas tinggi. Ngisi fungsi gel busa memori sing disisipake. Werna gel beda-beda, saben gel warna duwe fungsi sing beda, sampeyan bisa milih warna sing dikarepake. Dhuwur ilmu pengetahuan, kanthi efektif bisa ngilangake lemes gulu, santai awak lan pikiran, ayo kita turu turu, ngredhakake lemes.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Produk fungsi bantalan gel fungsi memori Multifungsi

Fungsi multifungsi gel bantal memori memori sing diinfusi nduweni kualitas tinggi. Ngisi fungsi gel busa memori sing disisipake. Werna gel beda-beda, saben gel warna duwe fungsi sing beda, sampeyan bisa milih warna sing dikarepake. Dhuwur ilmu pengetahuan, kanthi efektif bisa ngilangake lemes gulu, santai awak lan pikiran, ayo kita turu turu, ngredhakake lemes.

2. Parameter Produk (Spesifikasi) fungsi multifungsi gel bantal amben memori memori

Jeneng Produk Fungsi multifungsi gel infus memori bantal amben
Bobot 1500g Kapadhetan 50D
Ukurane 65 * 38 * 11cm, Khusus
Tutup Tutup 100% poliester
40% pring + 60% viscose
40% pring + 60% poliester
80% katun + 20% poliester
Disesuaikan
Cover Batin Poliester 92% + 8% Spandex, Customized
Bahan Isi 100% Busa Memori Kualitas Premium, Pad Gel Pendingin
Kasedhiyan warna Disesuaikan
Lelembut ILD8-10LBS
Paket Kantong PE, Kothak Warna

3. Fitur Produk lan Aplikasi fungsi multifungsi gel bantal amben busa memori

Fungsi multifungsi gel infus bantal memori ing memori sing diiseni busa memori sing diinfusi gel. Werna gel beda-beda, saben gel warna duwe fungsi sing beda, kayata gel ungu, luwih becik mbantu kita turu, ayo turu kanthi jero. sampeyan bisa milih warna sing dikarepake. Dhuwur ngelmu, kanthi efektif bisa ngilangake lemes gulu, ngendhokke awak lan pikiran, ayo turu turu, ngilangi lemes. Umpluk memori duwe bolongan sing ora kaetung, sing bisa nahan tekanan saka gulu. Ayo sampeyan seneng turu ing méga

4. Detail Produk fungsi bantalan gel fungsi memori infus bantal


5. Kualifikasi Produk fungsi multifungsi gel, bantal amben busa memori

6. Ngirim, Kirim lan Nglayani fungsi gel fungsi bantal busa memori sing diinfus

7. FAQ

1. P: Apa sampeyan Pabrik utawa Perusahaan Dagang?

A: Zhehe minangka pabrik busa memori profesi, lan ditindakake ing lapangan iki luwih saka 8 taun. Kita duwe udakara 200 cetakan, 150-200 pekerja, 3 lini produk, lan departemen sing dijahit dhewe.
Sambutan tamu sing penting kanggo ngunjungi kita! Kita minangka misi kanggo nyedhiyakake produk lan layanan profesional kanthi kualitas tinggi kanggo kabeh pelanggan.

2. P: Napa perusahaan sampeyan mbukak Alibaba mung 1 taun?

A: Kita wis mbukak 2 Platform ing Alibaba, iki minangka Platform anyar kanggo ngembangake bisnis.

3. P: Apa MOQ sampeyan?

A: MOQ 100 pcs saben model kanthi kemasan normal. .

4. P: Apa Ketentuan Pembayaran sampeyan?

A: T / T (Transfer bank), Alipay, Paypal, lan cara pembayaran liyane bisa ditampa.

5. P: Kepiye sampeyan bisa njamin Keamanan Dhuwit lan Keunggulan Kualitas?

A: Kita minangka Suplier sing Dibiji ing Alibaba. Lan yen sampeyan isih kuwatir babagan keamanan dhuwit, kita bisa nggawe pesenan jaminan perdagangan ing Alibaba kanggo sampeyan.
Kanggo masalah kualitas, kita mesthi nyedhiyani layanan purna jual, kalebu panggantos barang gratis lan mbalekake.

6. P: Apa sampeyan bisa ngerteni Desain Khusus utawa menehi Logo ing produk?

A: Mesthi, kita duwe tim desain profesional. OEM utawa / lan ODM disambut hangat.

Panas Tags: Multifungsi Fungsi Gel Infus Memory Foam Bed Bed, Produsen, Suplier, Pabrik, Digawe ing China, China, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.