Bantal Bedhug Memori Areng Bambu
  • Air ProBantal Bedhug Memori Areng Bambu
  • Air ProBantal Bedhug Memori Areng Bambu
  • Air ProBantal Bedhug Memori Areng Bambu
  • Air ProBantal Bedhug Memori Areng Bambu
  • Air ProBantal Bedhug Memori Areng Bambu

Bantal Bedhug Memori Areng Bambu

Bantal bantal busa memori memori arang bambu dipasang ing areng bambu alam kanggo nyuda bau lan nyedhot kelembapan, njaga bantal tetep seger lan resik. Kontur bantal busa memori ortopedi ing endhas sampeyan lan njaga balung mburi kanthi bener. Iki nyedhiyakake rasa cepet saka nyeri pundhak lan gulu, supaya turu turu luwih apik tinimbang sadurunge.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Produk bantal busa memori servis arang bambu

Bantal bantal busa memori memori arang bambu dipasang ing areng bambu alam kanggo nyuda bau lan nyedhot kelembapan, njaga bantal tetep seger lan resik. Kontur bantal busa memori ortopedi ing endhas sampeyan lan njaga balung mburi kanthi bener. Iki nyedhiyakake rasa cepet saka nyeri pundhak lan gulu, supaya turu turu luwih apik tinimbang sadurunge.

2. Parameter Produk (Spesifikasi) bantal busa memori memori arang Bambu

Jeneng Produk Bantal busa memori memori arang bambu
Bobot 500g Kapadhetan 50D
Ukurane 60 * 40 * 13cm, Khusus
Tutup Tutup 100% poliester
40% pring + 60% viscose
40% pring + 60% poliester
80% katun + 20% poliester
Disesuaikan
Cover Batin Poliester 92% + 8% Spandex, Customized
Bahan Isi 100% Busa Memori Kualitas Premium, Pad Gel Pendingin
Kasedhiyan warna Disesuaikan
Lelembut ILD8-10LBS
Paket Kantong PE, Kothak Warna

3. Fitur Produk lan Aplikasi bantal busa memori memori areng Bambu

Areng bambu kita minangka permeabilitas udara sing apik lan dirancang kanggo nyedhiyakake kenyamanan kanthi bantal jero lan turu sing nyegerake. Bantal desain ilmiah bakal nyedhiyakake cukup kanggo sirah, gulu, lan tulang punggung. Iki nyedhiyakake bantal kanggo sirah nalika turu lan nyenengake utawa nyengkuyung kanggo wilayah balung mburi ndhuwur nalika njaga awak ing posisi horisontal.

4. Detail Produk bantal busa memori servis arang Bambu


5. Kualifikasi Produk bantal busa memori servis arang Bambu

6. Ngirim, Kirim lan Nglayani bantal busa memori memori arang Bambu

7. FAQ

1. P: Apa sampeyan Pabrik utawa Perusahaan Dagang?

A: Zhehe minangka pabrik busa memori profesi, lan ditindakake ing lapangan iki luwih saka 8 taun. Kita duwe udakara 200 cetakan, 150-200 pekerja, 3 lini produk, lan departemen sing dijahit dhewe.
Sambutan tamu sing penting kanggo ngunjungi kita! Kita minangka misi kanggo nyedhiyakake produk lan layanan profesional kanthi kualitas tinggi kanggo kabeh pelanggan.

2. P: Napa perusahaan sampeyan mbukak Alibaba mung 1 taun?

A: Kita wis mbukak 2 Platform ing Alibaba, iki minangka Platform anyar kanggo ngembangake bisnis.

3. P: Apa MOQ sampeyan?

A: MOQ 100 pcs saben model kanthi kemasan normal. .

4. P: Apa Ketentuan Pembayaran sampeyan?

A: T / T (Transfer bank), Alipay, Paypal, lan cara pembayaran liyane bisa ditampa.

5. P: Kepiye sampeyan bisa njamin Keamanan Dhuwit lan Keunggulan Kualitas?

A: Kita minangka Suplier sing Dibiji ing Alibaba. Lan yen sampeyan isih kuwatir babagan keamanan dhuwit, kita bisa nggawe pesenan jaminan perdagangan ing Alibaba kanggo sampeyan.
Kanggo masalah kualitas, kita mesthi nyedhiyani layanan purna jual, kalebu panggantos barang gratis lan mbalekake.

6. P: Apa sampeyan bisa ngerteni Desain Khusus utawa menehi Logo ing produk?

A: Mesthi, kita duwe tim desain profesional. OEM utawa / lan ODM disambut hangat.

Panas Tags: Bantal Busa Memori Arang Bambu, Bantal Tempat Tidur serviks, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, China, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.