CPAP Pillow Side Sleeper Memory Foam
  • Air ProCPAP Pillow Side Sleeper Memory Foam

CPAP Pillow Side Sleeper Memory Foam

We supply CPAP Pillow Side Sleeper Memory Foam Bantal kita tundhuk karo kabeh jinis terapi PAP, kalebu topeng lengkap! Turu sisih lan turu mburi bakal entuk manfaat saka bantal sing dirancang sacara ergonomis. Ayo kula masangake! Sugeng ngirim desain sampeyan, nggawe kerjasama karo kita!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Produk Foam Memori Sleeper Sisih Bantal CPAP

FOAM MEMORY GRADE GRATIS sing ngidini turu kanthi lena sanajan nganggo topeng cpap, sampurna kanggo turu sisih weteng lan punggung sing ngalami apnea turu.

2. Parameter Produk (Spesifikasi) Foam Memori Sleeper Side Bantal CPAP

Jeneng Produk CPAP Pillow Side Sleeper Memory Foam
Bobot 1,91 muni Kapadhetan 40-50D
Ukurane 13,39 x 6,61 x 6,26 inci
Tutup Tutup 60% poliester lan 40% viskos digawe saka pring.
Bahan Isi 100% Foam Memori Dipotong Kualitas Premium
Kasedhiyan warna Putih, Khusus
Lelembut ILD8-10LBS
Paket Kantong PE, Kothak Warna, tas nggawa anti banyu

3. Fitur Produk lan Aplikasi Foam Memori Sleeper Sisih Bantal Sisih CPAP

Cocog kanggo turu ing weteng lan weteng.

Ngindhari Kebocoran Udara :: Bantal standar ditekan ing selang lan facemask sing nyebabake tabung kusut utawa bukaan cilik ing segel, nyebabake bocor. Bantal sing dirancang khusus ngatasi bocor kasebut. Desain bantal sink sing digunakake ngidini topeng rai, topeng hidung, utawa selang tabung kanthi alami mudhun ing alur sing ngidini sampeyan mindhah praupan tanpa ngilangi segel.

Busa memori alus alus. Sawetara bantal busa memori kandel banget lan nduwur sirah lan gulu sampeyan dhuwur banget. Bantal iki minangka profil ngisor kanggo menehi kenyamanan turu ing weteng.

Kasus bantal kulit sensitif kalebu. Mesin bisa dicuci Ritsleting tahan lama.

4. Rincian Produk Foam Memori Sleeper Sisih Bantal CPAP

5. Kualifikasi Produk Foam Memori Sleeper Sisih Bantal CPAP

6. Ngirim, Kirim lan Nglayani Foam Memori Sleeper Sisih Bantal Sisih Bantal CPAP

7. FAQ

1. P: Apa sampeyan Pabrik utawa Perusahaan Dagang?

A: Zhehe minangka pabrik busa memori profesi, lan ditindakake ing lapangan iki luwih saka 8 taun. Kita duwe udakara 200 cetakan, 150-200 pekerja, 3 lini produk, lan departemen sing dijahit dhewe.
Sambutan tamu sing penting kanggo ngunjungi kita! Kita minangka misi kanggo nyedhiyakake produk lan layanan profesional kanthi kualitas tinggi kanggo kabeh pelanggan.

2. P: Napa perusahaan sampeyan mbukak Alibaba mung 1 taun?

A: Kita wis mbukak 2 Platform ing Alibaba, iki minangka Platform anyar kanggo ngembangake bisnis.

3. P: Apa MOQ sampeyan?

A: MOQ 100 pcs saben model kanthi kemasan normal. .

4. P: Apa Ketentuan Pembayaran sampeyan?

A: T / T (Transfer bank), Alipay, Paypal, lan cara pembayaran liyane bisa ditampa.

5. P: Kepiye sampeyan bisa njamin Keamanan Dhuwit lan Keunggulan Kualitas?

A: Kita minangka Suplier sing Dibiji ing Alibaba. Lan yen sampeyan isih kuwatir babagan keamanan dhuwit, kita bisa nggawe pesenan jaminan perdagangan ing Alibaba kanggo sampeyan.
Kanggo masalah kualitas, kita mesthi nyedhiyani layanan purna jual, kalebu panggantos barang gratis lan mbalekake.

6. P: Apa sampeyan bisa ngerteni Desain Khusus utawa menehi Logo ing produk?

A: Mesthi, kita duwe tim desain profesional. OEM utawa / lan ODM disambut hangat.

Panas Tags: Busa Memori Sleeper Sisih Bantal CPAP, Produsen, Suplier, Pabrik, Digawe ing China, China, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.