Bantal Gulu Travel Memori Gel
  • Air ProBantal Gulu Travel Memori Gel
  • Air ProBantal Gulu Travel Memori Gel
  • Air ProBantal Gulu Travel Memori Gel
  • Air ProBantal Gulu Travel Memori Gel

Bantal Gulu Travel Memori Gel

Kita nyediakake Bantal Gulu Plancongan Memori Gel Wis luwih saka 5 taun, sawetara perusahaan gedhe nggunakake bantal kita .Nalika sampeyan nemokake pemenang! Pls milih kita!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Produk Bantal Gulu Travel Memori Gel

Digawe karo dhuwur-Kapadhetan, alon-alon RESPONSE PREMIUM MEMORY FOAM, nyedhiyakake jumlah dhukungan lan kenyamanan sing sampurna. Busa memori kita kanthi cepet sesuai karo karakteristik tartamtu saka gulu, sirah lan pundhak kanggo mbantu nyuda ketegangan lan

2. Parameter Produk (Spesifikasi) Bantal Gulu Travel Memori Gel

Jeneng Produk Bantal Gulu Travel Memori Gel
Bobot 300g Kapadhetan 40-50D
Ukurane 31 * 30 * 9cm
Tutup Tutup sarung bantal katun / poliester
Bahan Isi 100% Foam Memori Kualitas Premium
Kasedhiyan warna Ireng, Biru lan Abu-abu, Disesuaikan
Lelembut ILD8-10LBS
Paket Kantong PE, Kothak Warna, tas nggawa anti banyu

3. Fitur Produk lan Aplikasi Bantal Gulu Travel Memori Gel

Sampeyan bakal dadi drengki wisatawan liyane. Umpluk memori kanthi kapadhetan premium nyedhiyakake dhukungan lan kenyamanan sing sampurna nalika mbanting sirah lan gulu sampeyan. Gampang dipencet lan alus. Siji sisih bantal kita nawakake teknologi Gel Cool, Sisih liyane nawakake rasa seneng karo Super Soft lan Cozy Plush sing apik. Kanggo bantal Iki cocog kanggo lelungan sampeyan ing Plane, ing Mobil, Bis, Sepur utawa nalika santai ing omah.

4. Rincian Produk Bantal Gulu Travel Memori Gel

5. Kualifikasi Produk Bantal Gulu Plancongan Memori Gel

6. Ngirim, Kirim lan Nglayani Bantal Gulu Travel Memori Gel

7. FAQ

1. P: Apa sampeyan Pabrik utawa Perusahaan Dagang?

A: Zhehe minangka pabrik busa memori profesi, lan ditindakake ing lapangan iki luwih saka 8 taun. Kita duwe udakara 200 cetakan, 150-200 pekerja, 3 lini produk, lan departemen sing dijahit dhewe.
Sambutan tamu sing penting kanggo ngunjungi kita! Kita minangka misi kanggo nyedhiyakake produk lan layanan profesional kanthi kualitas tinggi kanggo kabeh pelanggan.

2. P: Napa perusahaan sampeyan mbukak Alibaba mung 1 taun?

A: Kita wis mbukak 2 Platform ing Alibaba, iki minangka Platform anyar kanggo ngembangake bisnis.

3. P: Apa MOQ sampeyan?

A: MOQ 100 pcs saben model kanthi kemasan normal. .

4. P: Apa Ketentuan Pembayaran sampeyan?

A: T / T (Transfer bank), Alipay, Paypal, lan cara pembayaran liyane bisa ditampa.

5. P: Kepiye sampeyan bisa njamin Keamanan Dhuwit lan Keunggulan Kualitas?

A: Kita minangka Suplier sing Dibiji ing Alibaba. Lan yen sampeyan isih kuwatir babagan keamanan dhuwit, kita bisa nggawe pesenan jaminan perdagangan ing Alibaba kanggo sampeyan.
Kanggo masalah kualitas, kita mesthi nyedhiyani layanan purna jual, kalebu panggantos barang gratis lan mbalekake.

6. P: Apa sampeyan bisa ngerteni Desain Khusus utawa menehi Logo ing produk?

A: Mesthi, kita duwe tim desain profesional. OEM utawa / lan ODM disambut hangat.

Panas Tags: Bantal Gulu Travel Memori Gel, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, China, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.