Bantal Busa memori Memori sing Bisa disetel
  • Air ProBantal Busa memori Memori sing Bisa disetel

Bantal Busa memori Memori sing Bisa disetel

We supply Sleeping Adjustable Shredded Memory Foam Pillow Foam Memori nduweni Kualitas Paling Dhuwur lan njupuk bentuk sirah lan gulu nalika sampeyan turu ing bantal iki. Sugeng rawuh kanggo ngirim desain, nggawe kerjasama karo kita! Ayo dak pasarke!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Produk Bantal Busa Memory Memory sing Bisa Disesuaikan

Pillow Adjustable Memory Foam Memori Premium Kanthi busa memori ekstra mbantu sampeyan ngontrol posisi turu. Bisa digunakake minangka Side Sleeper, Back Sleeper lan Weteng Sleeper Pillow amarga busa bisa diatur gumantung karo pilihan sampeyan dhewe.

2. Parameter Produk (Spesifikasi) Bantal Foam Memori sing Bisa Disesuaikan Turu

Jeneng Produk Bantal Busa memori Memori sing Bisa disetel
Bobot 4,44 pon Kapadhetan 40-50D
Ukurane 16.77 x 11.61 x 7.13 inci
Tutup Tutup 60% poliester lan 40% viskos digawe saka pring.
Bahan Isi 100% Foam Memori Dipotong Kualitas Premium
Kasedhiyan warna Putih, Khusus
Lelembut ILD8-10LBS
Paket Kantong PE, Kothak Warna, tas nggawa anti banyu

3. Fitur Produk lan Aplikasi Bantal Busa Memori sing Disusut Turu

Bantal Ukuran Ratu nyedhiyakake Dhukungan Leher lan Bahu sing apik banget lan mbantu nyediakake rasa lara.

Tutup empuk sing ramah kulit digawe saka 60% poliester & rayon serat 40% pring.

Desain 4D Mesh ngidini hawa bisa mili kanthi bebas liwat bagian njero Bantal lan tetep adhem saengga bisa turu kanthi ngaso.

4. Rincian Produk Bantal Busa Memory Memory sing Bisa Disesuaikan

5. Kualifikasi Produk Bantal Foam Memori sing Bisa Disesuaikan Turu

6. Ngirim, Ngirim lan Ngatur Ganti Bantalan Memori sing Disusut Turu

7. FAQ

1. P: Apa sampeyan Pabrik utawa Perusahaan Dagang?

A: Zhehe minangka pabrik busa memori profesi, lan ditindakake ing lapangan iki luwih saka 8 taun. Kita duwe udakara 200 cetakan, 150-200 pekerja, 3 lini produk, lan departemen sing dijahit dhewe.
Sambutan tamu sing penting kanggo ngunjungi kita! Kita minangka misi kanggo nyedhiyakake produk lan layanan profesional kanthi kualitas tinggi kanggo kabeh pelanggan.

2. P: Napa perusahaan sampeyan mbukak Alibaba mung 1 taun?

A: Kita wis mbukak 2 Platform ing Alibaba, iki minangka Platform anyar kanggo ngembangake bisnis.

3. P: Apa MOQ sampeyan?

A: MOQ 100 pcs saben model kanthi kemasan normal. .

4. P: Apa Ketentuan Pembayaran sampeyan?

A: T / T (Transfer bank), Alipay, Paypal, lan cara pembayaran liyane bisa ditampa.

5. P: Kepiye sampeyan bisa njamin Keamanan Dhuwit lan Keunggulan Kualitas?

A: Kita minangka Suplier sing Dibiji ing Alibaba. Lan yen sampeyan isih kuwatir babagan keamanan dhuwit, kita bisa nggawe pesenan jaminan perdagangan ing Alibaba kanggo sampeyan.
Kanggo masalah kualitas, kita mesthi nyedhiyani layanan purna jual, kalebu panggantos barang gratis lan mbalekake.

6. P: Apa sampeyan bisa ngerteni Desain Khusus utawa menehi Logo ing produk?

A: Mesthi, kita duwe tim desain profesional. OEM utawa / lan ODM disambut hangat.

Panas Tags: Bantal Busa Memori Rusak sing Disusut, Produsen, Pemasok, Pabrik, Pabrik China, China, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.