Napa PILIH KAMI?

Filsafat Perusahaan

filosofi kita ngirim produk turu sing unggul kanthi nggunakake teknologi industri anyar.

Misi Perusahaan

Misi kita: nyedhiyakake kualitas paling apik lan produk inovasi kanggo memenuhi kabeh kebutuhan pelanggan.

Kekuwatan Perusahaan

Kita duwe 340 pekerja trampil, bangga yen 80% duwe pengalaman luwih saka 5 taun ing industri iki.

Babagan awake dhewe

Maca liyane >
Ningbo Zhehe Technology Development CO., LTD

Kita didegake ing 2013 kanthi disetujoni BSCI, filosofi kita nyedhiyakake produk turu sing unggul kanthi nggunakake teknologi industri anyar. Minangka salah sawijining pabrikan kanthi varietas paling akeh lan desain bantal, kita nyedhiyakake akeh produk unik ing pasar domestik.

Kita duwe telung jalur produksi busa cetakan lan siji lini produksi terus-terusan, gunakake bahan sing diimpor saka US Dow Chemical kanggo nggawe busa memori lan produk spons sing dhuwur. Kita duwe 340 tenaga kerja trampil, bangga yen 80% duwe pengalaman luwih saka 5 taun ing industri iki. .

Misi kita: nyedhiyakake kualitas paling apik lan produk inovasi kanggo memenuhi kabeh kebutuhan pelanggan.