Bantal Leher Plancongan Kanthi Foam Memori
  • Air ProBantal Leher Plancongan Kanthi Foam Memori
  • Air ProBantal Leher Plancongan Kanthi Foam Memori

Bantal Leher Plancongan Kanthi Foam Memori

Kita nyediakake Bantal Leher Plancongan kanthi Foam Memori SUPPOPORTING GOLONGAN PELANCONGAN KUTUT, Apa sampeyan golek busa memori bantal perjalanan paling dhuwur? Banjur sampeyan wis nemokake sing menang! Pls milih kita!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Produk Bantal Gulu Plancongan Kanthi Foam Memori

DESAIN TERBAIK KHUSUS Kanthi PAKAIAN TERAPI MAGNETIK KANGGO KENYENAN KANGGO SAKET SISI KANG BAR ENERGI! Kanggo perjalanan sing sampurna, sampeyan butuh kenyamanan, turu, lan cemilan. Perjalanan bantal gulu kita nyukupi kabeh telung kebutuhan kanthi gampang!

2. Parameter Produk (Spesifikasi) Bantal Leher Plancongan Kanthi Foam Memori

Jeneng Produk Bantal Leher Plancongan kanthi Foam Memori
Bobot 300g Kapadhetan 40-50D
Ukurane 29 * 25 * 15cm
Tutup Tutup sarung bantal katun / poliester
Bahan Isi 100% Foam Memori Kualitas Premium
Kasedhiyan warna Ireng, Biru lan Abu-abu, Disesuaikan
Lelembut ILD8-10LBS
Paket Kantong PE, Kothak Warna, tas nggawa anti banyu

3. Fitur Produk lan Aplikasi Bantal Gulu Plancongan Kanthi Foam Memori

Kanthi dhukungan ing ngarep lan sisih, sampeyan bisa turu kanthi cepet nalika lungguh

Dirancang khusus kanggo kursi pesawat, ora meksa maju

Luwes kanggo ukuran gulu. velcro sisih bisa disetel karo sudhut sing paling apik. Demensi kanggo kabeh wong.

merek logo dhewe, gaya sampeyan

dhukungan alus lan pijet gulu, tanpa lara, gunakake kaya sing katon ing TV, plancongan, nyopir mobil lan njupuk rencana

4. Rincian Produk Bantal Gulu Plancongan Kanthi Foam Memori

5. Kualifikasi Produk Bantal Gulu Plancongan Kanthi Foam Memori

6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani Bantal Leher Plancongan Kanthi Foam Memori

7. FAQ

1. P: Apa sampeyan Pabrik utawa Perusahaan Dagang?

A: Zhehe minangka pabrik busa memori profesi, lan ditindakake ing lapangan iki luwih saka 8 taun. Kita duwe udakara 200 cetakan, 150-200 pekerja, 3 lini produk, lan departemen sing dijahit dhewe.
Sambutan tamu sing penting kanggo ngunjungi kita! Kita minangka misi kanggo nyedhiyakake produk lan layanan profesional kanthi kualitas tinggi kanggo kabeh pelanggan.

2. P: Napa perusahaan sampeyan mbukak Alibaba mung 1 taun?

A: Kita wis mbukak 2 Platform ing Alibaba, iki minangka Platform anyar kanggo ngembangake bisnis.

3. P: Apa MOQ sampeyan?

A: MOQ 100 pcs saben model kanthi kemasan normal. .

4. P: Apa Ketentuan Pembayaran sampeyan?

A: T / T (Transfer bank), Alipay, Paypal, lan cara pembayaran liyane bisa ditampa.

5. P: Kepiye sampeyan bisa njamin Keamanan Dhuwit lan Keunggulan Kualitas?

A: Kita minangka Suplier sing Dibiji ing Alibaba. Lan yen sampeyan isih kuwatir babagan keamanan dhuwit, kita bisa nggawe pesenan jaminan perdagangan ing Alibaba kanggo sampeyan.
Kanggo masalah kualitas, kita mesthi nyedhiyani layanan purna jual, kalebu panggantos barang gratis lan mbalekake.

6. P: Apa sampeyan bisa ngerteni Desain Khusus utawa menehi Logo ing produk?

A: Mesthi, kita duwe tim desain profesional. OEM utawa / lan ODM disambut hangat.

Panas Tags: Bantal Leher Plancongan Kanthi Foam Memori, Produsen, Suplier, Pabrik, Digawe ing China, China, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.