Cara milih bantal memori sing cocog

2021/01/04

Pandhuan: Bantal memori dadi saya umum. Amarga kaluwihan rebound, dekompresi, perlindungan leher, lan ventilasi alon, dheweke dadi pilihan pertama kanggo akeh wong nalika tuku bantal. Nanging, akeh bantal memori sing saiki ing pasar ora memenuhi standar kualitas. Kepiye cara milih bantal memori bermutu sing cocog kanggo aku?


Kepiye milih bantal memori sing cocog? 4 cara milih bantal memori


Telu, kerapatan


Kapadhetan bantal minangka salah sawijining indikator dhasar bahan rebound lambat kelas dhuwur. Bantal memori kanthi kapadhetan ora kudu kualitas apik, nanging bantal memori sing dhuwur kudu luwih dhuwur. Kapadhetan bahan memori sing apik banget yaiku ing ndhuwur 150 kg / m3. Kapadhetan busa memori biasa biasane udakara 40-50 kg / m3. Mula, nalika milih bantal memori, sampeyan kudu ngerti kerapatan bantal, sing bakal mengaruhi kepenak bantal kanthi langsung.


Papat, aran


Inti bantal memori sing berkualitas, diperas nganggo tangan, rasane alus banget lan alus. Nanging, bantal memori sing rodok olo duwe tutul utawa tutul caket kanggo tutul. Nalika tuku bantal memori, tutul nganggo tangan sampeyan lan sampeyan bakal bisa ndeleng asile langsung.


Akeh kanca sing menehi saran cara "mambu", nanging editor ora setuju, amarga bantal memori sing anyar, kanthi kualitas utawa luwih asor, duwe rasa tartamtu, mula ora becik ngadili. Metode pangadilan papat ing ndhuwur isih gampang, muga-muga bisa menehi referensi.

Sadurunge:NO
Sabanjure:NO