Bantal Plancongan Memori Memori
  • Air ProBantal Plancongan Memori Memori

Bantal Plancongan Memori Memori

Kita nyuplai Dhukungan Bantal Leher Memori Memori Twist kanggo Bantal Plancongan Pesawat Dewasa Banjur sampeyan wis nemokake pemenang! Pls milih kita!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Produk Bantal Travel Foam Memory Twist

Bantal Plancong iki Ora kaya biasane bantal perjalanan maskapai tradisional, kontur bantal sing bisa ditekuk meh kabeh bentuk lan posisi sing pengin diwenehake kanggo dhukungan lan rasa nyeri.

2. Parameter Produk (Spesifikasi) Bantal Plancongan Memori Twist

Jeneng Produk Bantal Plancongan Memori Memori
Bobot 1,23 pon Kapadhetan 40-50D
Ukurane 10,55 x 9,76 x 3,94 inci
Tutup Tutup sarung bantal katun / poliester
Bahan Isi 100% Foam Memori Kualitas Premium
Kasedhiyan warna Ireng, Biru lan Abu-abu, Disesuaikan
Lelembut ILD8-10LBS
Paket Kantong PE, Kothak Warna, tas nggawa anti banyu

3. Fitur Produk lan Aplikasi Bantal Plancongan Memori Memori

Bantal penerbangan iki nggawe turu luwih kepenak ing pesawat udara, sepur, bis utawa mobil. Busa memori mewah nyebabake awak lan ngilangi tekanan sing nyebabake rasa sayah utama.

4. Rincian Produk Bantal Plancongan Memori Memori Twist

5. Kualifikasi Produk Bantal Plancongan Memori Memori Twist

6. Ngirim, Kirim lan Nglayani Bantal Travel Foam Memory Twist

7. FAQ

1. P: Apa sampeyan Pabrik utawa Perusahaan Dagang?

A: Zhehe minangka pabrik busa memori profesi, lan ditindakake ing lapangan iki luwih saka 8 taun. Kita duwe udakara 200 cetakan, 150-200 pekerja, 3 lini produk, lan departemen sing dijahit dhewe.
Sambutan tamu sing penting kanggo ngunjungi kita! Kita minangka misi kanggo nyedhiyakake produk lan layanan profesional kanthi kualitas tinggi kanggo kabeh pelanggan.

2. P: Napa perusahaan sampeyan mbukak Alibaba mung 1 taun?

A: Kita wis mbukak 2 Platform ing Alibaba, iki minangka Platform anyar kanggo ngembangake bisnis.

3. P: Apa MOQ sampeyan?

A: MOQ 100 pcs saben model kanthi kemasan normal. .

4. P: Apa Ketentuan Pembayaran sampeyan?

A: T / T (Transfer bank), Alipay, Paypal, lan cara pembayaran liyane bisa ditampa.

5. P: Kepiye sampeyan bisa njamin Keamanan Dhuwit lan Keunggulan Kualitas?

A: Kita minangka Suplier sing Dibiji ing Alibaba. Lan yen sampeyan isih kuwatir babagan keamanan dhuwit, kita bisa nggawe pesenan jaminan perdagangan ing Alibaba kanggo sampeyan.
Kanggo masalah kualitas, kita mesthi nyedhiyani layanan purna jual, kalebu panggantos barang gratis lan mbalekake.

6. P: Apa sampeyan bisa ngerteni Desain Khusus utawa menehi Logo ing produk?

A: Mesthi, kita duwe tim desain profesional. OEM utawa / lan ODM disambut hangat.

Panas Tags: Bantal Travel Foam Memory Twist, Produsen, Suplier, Pabrik, Digawe ing China, China, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.