Bantal Busa memori Memory sing bisa disetel
  • Air ProBantal Busa memori Memory sing bisa disetel

Bantal Busa memori Memory sing bisa disetel

Kita nyedhiyakake Bantal busa memori memori sing bisa luwes Bantal gulu kanggo turu dites kanthi ilmiah dadi bantal sing ideal kanggo sing lara gulu, pundhak, utawa punggung ing ndhuwur p pls milih kita!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Produk Bantal busa memori memori sing Luwes

Bantal iki Digawe nganggo busa memori sensitif thermo sing bermutu tinggi, cetakan kanthi gampang lan nyaman ing gulu supaya pas banget. Kasedhiya tutup sing bisa dicopot kanthi alus sing alus sing bisa didemek.

2. Parameter Produk (Spesifikasi) Bantal busa memori Perjalanan sing Luwes

Jeneng Produk Bantal busa memori sing bisa diatur
Bobot 11,2 ons Kapadhetan 40-50D
Ukurane 10,1 x 3,5 x 9,9 inci
Tutup Tutup sarung bantal katun / poliester
Bahan Isi 100% Foam Memori Kualitas Premium
Kasedhiyan warna Ireng, Biru lan Abu-abu, Disesuaikan
Lelembut ILD8-10LBS
Paket Kantong PE, Kothak Warna, tas nggawa anti banyu

3. Fitur Produk lan Aplikasi Bantal busa memori Perjalanan sing Luwes

Gampang digawa lan diresiki. Kasedhiya tali sing elastis sing bisa ditempelake ing gawan sampeyan lan tutup sing bisa dicuci nganggo alus nganggo zip. Kanca sing cocog kanggo sing lelungan ing pesawat, mobil, sepur, bus, lan liya-liyane. Nyedhiyakake dhukungan gulu lan pundhak sing optimal kanggo plancongan sing luwih santai.

4. Rincian Produk Bantal busa memori memori sing Luwes

5. Kualifikasi Produk Bantal busa memori memori sing Luwes

6. Ngirim, Kirim lan Nglayani Bantal busa memori memori sing Luwes

7. FAQ

1. P: Apa sampeyan Pabrik utawa Perusahaan Dagang?

A: Zhehe minangka pabrik busa memori profesi, lan ditindakake ing lapangan iki luwih saka 8 taun. Kita duwe udakara 200 cetakan, 150-200 pekerja, 3 lini produk, lan departemen sing dijahit dhewe.
Sambutan tamu sing penting kanggo ngunjungi kita! Kita minangka misi kanggo nyedhiyakake produk lan layanan profesional kanthi kualitas tinggi kanggo kabeh pelanggan.

2. P: Napa perusahaan sampeyan mbukak Alibaba mung 1 taun?

A: Kita wis mbukak 2 Platform ing Alibaba, iki minangka Platform anyar kanggo ngembangake bisnis.

3. P: Apa MOQ sampeyan?

A: MOQ 100 pcs saben model kanthi kemasan normal. .

4. P: Apa Ketentuan Pembayaran sampeyan?

A: T / T (Transfer bank), Alipay, Paypal, lan cara pembayaran liyane bisa ditampa.

5. P: Kepiye sampeyan bisa njamin Keamanan Dhuwit lan Keunggulan Kualitas?

A: Kita minangka Suplier sing Dibiji ing Alibaba. Lan yen sampeyan isih kuwatir babagan keamanan dhuwit, kita bisa nggawe pesenan jaminan perdagangan ing Alibaba kanggo sampeyan.
Kanggo masalah kualitas, kita mesthi nyedhiyani layanan purna jual, kalebu panggantos barang gratis lan mbalekake.

6. P: Apa sampeyan bisa ngerteni Desain Khusus utawa menehi Logo ing produk?

A: Mesthi, kita duwe tim desain profesional. OEM utawa / lan ODM disambut hangat.

Panas Tags: Bantal Busa Memory Memory sing bisa diatur, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, China, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.