U Sharp Memory Foam Travelling Guling
  • Air ProU Sharp Memory Foam Travelling Guling

U Sharp Memory Foam Travelling Guling

We supply U memory memory foam travelling Bantal Leher Bantal iki nduweni warna sing bisa dipilih, lan nampa logo pelanggan cetak lan sulaman. Sugeng ngirim desain sampeyan, gawe bareng karo kita! Ayo dak pasarke!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Produk Bantal Gulung Travel Foam Memory U Sharp

ULTIMATE ING SELESA, LAMBUT SUPER, GOLEK NGGAKU,. Campuran khusus busa memori yaiku kombinasi alus alus lan kuwat kanggo dhukungan sirah lan gulu sing sampurna.

2. Parameter Produk (Spesifikasi) Bantal Gulung Travel Foam Memori U Sharp

Jeneng Produk U memori memori sing landhep lelungan Bantal Gulu
Bobot 250g Kapadhetan 40-50D
Ukurane 13,78 x 10,98 x 3,5 inci
Tutup Tutup Polyester / Spandex / Plush / Customized
Bahan Isi 100% Foam Memori Kualitas Premium
Kasedhiyan warna Ireng, Biru lan Abu-abu, Disesuaikan
Lelembut ILD8-10LBS
Paket Kantong PE, Kothak Warna

3. Fitur Produk lan Aplikasi Bantal Gulung Travel Foam Memory U Sharp

PROMOSI KEPALA WONG LANJUTAN LAN BENAR KANGGO turu TUNGGAL ING TRANSARI LAMA. STRAIN KURANG LEBIH, Cocog kanggo lelungan pesawat, sepur, bus, ing mobil sampeyan, kasur ing amben, kursi, kemah utawa ing pantai nalika maca buku lan panggunaan liyane.

4. Detail Produk Bantal Leher Memori U Sharp Memory

5. Kualifikasi Produk Bantal Gulung Travel Foam Memory U Sharp

6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani Bantal Gulu Plancong Memori U Sharp

7. FAQ

1. P: Apa sampeyan Pabrik utawa Perusahaan Dagang?

A: Zhehe minangka pabrik busa memori profesi, lan ditindakake ing lapangan iki luwih saka 8 taun. Kita duwe udakara 200 cetakan, 150-200 pekerja, 3 lini produk, lan departemen sing dijahit dhewe.
Sambutan tamu sing penting kanggo ngunjungi kita! Kita minangka misi kanggo nyedhiyakake produk lan layanan profesional kanthi kualitas tinggi kanggo kabeh pelanggan.

2. P: Napa perusahaan sampeyan mbukak Alibaba mung 1 taun?

A: Kita wis mbukak 2 Platform ing Alibaba, iki minangka Platform anyar kanggo ngembangake bisnis.

3. P: Apa MOQ sampeyan?

A: MOQ 100 pcs saben model kanthi kemasan normal. .

4. P: Apa Ketentuan Pembayaran sampeyan?

A: T / T (Transfer bank), Alipay, Paypal, lan cara pembayaran liyane bisa ditampa.

5. P: Kepiye sampeyan bisa njamin Keamanan Dhuwit lan Keunggulan Kualitas?

A: Kita minangka Suplier sing Dibiji ing Alibaba. Lan yen sampeyan isih kuwatir babagan keamanan dhuwit, kita bisa nggawe pesenan jaminan perdagangan ing Alibaba kanggo sampeyan.
Kanggo masalah kualitas, kita mesthi nyedhiyani layanan purna jual, kalebu panggantos barang gratis lan mbalekake.

6. P: Apa sampeyan bisa ngerteni Desain Khusus utawa menehi Logo ing produk?

A: Mesthi, kita duwe tim desain profesional. OEM utawa / lan ODM disambut hangat.

Panas Tags: U Sharp Memory Foam Travelling Leher Bantal, Produsen, Suplier, Pabrik, Digawe ing China, China, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.