Bantal Awak Busa Memori sing Dipotong
  • Air ProBantal Awak Busa Memori sing Dipotong
  • Air ProBantal Awak Busa Memori sing Dipotong
  • Air ProBantal Awak Busa Memori sing Dipotong

Bantal Awak Busa Memori sing Dipotong

We supply Shredded Memory Foam Body Bantal Iki bantal kanggo Wong diwasa lan Kandhutan, Bantal Badan Tidur Hypoallergenic sing Bisa disetel karo Cover Bambu. Sugeng kirim desain sampeyan, gawe bareng karo kita! Ayo dak pasarke!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Produk Bantal Awak Busa Memori sing Dipotong

Bantal kita Diiseni busa memori hypoallergenic. Ora ngemot PVC utawa Vinil. Ora ana bahan kimia beracun utawa mbebayani! Umpluk memori wis diparut supaya bisa luwes lan alus nalika isih kuwat lan dhukungan kanggo nahan bentuk lan ora rata ing bobote awak. Gampang banget mindhah busa memori sing wis dipotong nyetel kerapatan ing macem-macem wilayah sing dibutuhake.

2. Parameter Produk (Spesifikasi) Bantal Awak Foam Memory Shredded

Jeneng Produk Bantal Awak Busa Memori sing Dipotong
Bobot 9,98 pon Kapadhetan 40-50D
Ukurane 18 x 13,6 x 7,3 inci
Tutup Tutup 60% poliester lan 40% viskos digawe saka pring.
Bahan Isi 100% Foam Memori Dipotong Kualitas Premium
Kasedhiyan warna Putih, Khusus
Lelembut ILD8-10LBS
Paket Kantong PE, Kothak Warna, tas nggawa anti banyu

3. Fitur Produk lan Aplikasi Bantal Awak Busa Memori sing Dipotong

Bantal awak 20 * 54 inci dawa iki digawe kanggo wong diwasa, meteng lan ibu. Rileks kanthi lengkap nalika turu, maca, nonton TV, santai, ngrawat. Cocog kanggo macem-macem turu - sisih, ngarep, mburi, lan weteng. Karo nutupi adhem, tutup pring sing bisa ambegan lan alus lan sampeyan ora bakal tangi lan kringet yen turu sing panas. Ganti bantal biasa sampeyan sing lawas!

4. Rincian Produk Bantal Awak Foam Memory Shredded

5. Kualifikasi Produk Bantal Awak Busa Memori sing Dipotong

6. Ngirim, Kirim Lan Ngadani Bantal Awak Busa Memori sing Dipotong

7. FAQ

1. P: Apa sampeyan Pabrik utawa Perusahaan Dagang?

A: Zhehe minangka pabrik busa memori profesi, lan ditindakake ing lapangan iki luwih saka 8 taun. Kita duwe udakara 200 cetakan, 150-200 pekerja, 3 lini produk, lan departemen sing dijahit dhewe.
Sambutan tamu sing penting kanggo ngunjungi kita! Kita minangka misi kanggo nyedhiyakake produk lan layanan profesional kanthi kualitas tinggi kanggo kabeh pelanggan.

2. P: Napa perusahaan sampeyan mbukak Alibaba mung 1 taun?

A: Kita wis mbukak 2 Platform ing Alibaba, iki minangka Platform anyar kanggo ngembangake bisnis.

3. P: Apa MOQ sampeyan?

A: MOQ 100 pcs saben model kanthi kemasan normal. .

4. P: Apa Ketentuan Pembayaran sampeyan?

A: T / T (Transfer bank), Alipay, Paypal, lan cara pembayaran liyane bisa ditampa.

5. P: Kepiye sampeyan bisa njamin Keamanan Dhuwit lan Keunggulan Kualitas?

A: Kita minangka Suplier sing Dibiji ing Alibaba. Lan yen sampeyan isih kuwatir babagan keamanan dhuwit, kita bisa nggawe pesenan jaminan perdagangan ing Alibaba kanggo sampeyan.
Kanggo masalah kualitas, kita mesthi nyedhiyani layanan purna jual, kalebu panggantos barang gratis lan mbalekake.

6. P: Apa sampeyan bisa ngerteni Desain Khusus utawa menehi Logo ing produk?

A: Mesthi, kita duwe tim desain profesional. OEM utawa / lan ODM disambut hangat.

Panas Tags: Bantal Awak Busa Memori Rusak, Produsen, Suplier, Pabrik, Digawe ing China, China, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.