Bantal CPAP Memori Busa Kanthi Gel Pendingin
  • Air ProBantal CPAP Memori Busa Kanthi Gel Pendingin
  • Air ProBantal CPAP Memori Busa Kanthi Gel Pendingin

Bantal CPAP Memori Busa Kanthi Gel Pendingin

Kita nyedhiyakake Bantal Memori CPAP Memori kanthi Gel Pendingin, busa memori kualitas tinggi njaga sirah lan pasuryan sampeyan kanthi nyaman lan adhem sewengi suwene. Ayo dakpasar! Sugeng ngirim desain, nggawe kerja sama karo kita!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Produk Bantal CPAP Memori Foam kanthi Gel Pendingin

Luxury Memory foam CPAP PIllow kanthi gel pendingin sing dirancang khusus kanggo pangguna CPAP. Motong khusus ing sisih bantal ngidini penempatan topeng sing tepat lan nyegah topeng CPAP bocor amarga disurung bantal biasa. Bantal iki kalebu sarung bantal pring alami bermutu, gampang dicuci. Umpluk memori reaksi murah sing mewah nyedhiyakake jajaran awak sing pas supaya gulu lan utomo tetep lurus sajrone turu. Bantal iki kenceng tenan.

2. Parameter Produk (Spesifikasi) Bantal CPAP Memori Busa kanthi Gel Pendingin

Jeneng Produk Bantal CPAP Memori Foam kanthi Gel Pendingin
Bobot 4,28 muni Kapadhetan 40-50D
Ukurane 24,8 x 13,78 x 4,33 inci
Tutup Tutup 60% poliester lan 40% viskos digawe saka pring.
Bahan Isi 100% Foam Memori Dipotong Kualitas Premium
Kasedhiyan warna Putih, Khusus
Lelembut ILD8-10LBS
Paket Kantong PE, Kothak Warna, tas nggawa anti banyu

3. Fitur Produk lan Aplikasi Bantal CPAP Memori Foam kanthi Gel Pendingin

Bantal Busa Memori Mewah sing dirancang khusus kanggo pangguna CPAP

Sarung bantal BAMBOO Hypoallergenic alami - perawatan gampang, bisa dicuci

Gel Pendingin Biru alus

4. Rincian Produk Bantal CPAP Memori Foam kanthi Gel Pendingin


5. Kualifikasi Produk Bantal CPAP Memori Foam Memori kanthi Gel Pendingin

6. Ngirim, Kirim lan Nglayani Bantal CPAP Foam Memori kanthi Gel Pendingin

7. FAQ

1. P: Apa sampeyan Pabrik utawa Perusahaan Dagang?

A: Zhehe minangka pabrik busa memori profesi, lan ditindakake ing lapangan iki luwih saka 8 taun. Kita duwe udakara 200 cetakan, 150-200 pekerja, 3 lini produk, lan departemen sing dijahit dhewe.
Sambutan tamu sing penting kanggo ngunjungi kita! Kita minangka misi kanggo nyedhiyakake produk lan layanan profesional kanthi kualitas tinggi kanggo kabeh pelanggan.

2. P: Napa perusahaan sampeyan mbukak Alibaba mung 1 taun?

A: Kita wis mbukak 2 Platform ing Alibaba, iki minangka Platform anyar kanggo ngembangake bisnis.

3. P: Apa MOQ sampeyan?

A: MOQ 100 pcs saben model kanthi kemasan normal. .

4. P: Apa Ketentuan Pembayaran sampeyan?

A: T / T (Transfer bank), Alipay, Paypal, lan cara pembayaran liyane bisa ditampa.

5. P: Kepiye sampeyan bisa njamin Keamanan Dhuwit lan Keunggulan Kualitas?

A: Kita minangka Suplier sing Dibiji ing Alibaba. Lan yen sampeyan isih kuwatir babagan keamanan dhuwit, kita bisa nggawe pesenan jaminan perdagangan ing Alibaba kanggo sampeyan.
Kanggo masalah kualitas, kita mesthi nyedhiyani layanan purna jual, kalebu panggantos barang gratis lan mbalekake.

6. P: Apa sampeyan bisa ngerteni Desain Khusus utawa menehi Logo ing produk?

A: Mesthi, kita duwe tim desain profesional. OEM utawa / lan ODM disambut hangat.

Panas Tags: Bantal CPAP Memori Busa Kanthi Gel Pendingin, Pabrikan, Suplier, Pabrik, Digawe ing China, China, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.