Cooling Shredded Memory Foam Bed Bantal
  • Air ProCooling Shredded Memory Foam Bed Bantal

Cooling Shredded Memory Foam Bed Bantal

We supply Cooling Shredded Memory Foam Bed Bantal perusahaan kami wis ngrancang bantal sing paling apik kanggo turu. Sugeng ngirim desain sampeyan, nggawe kerja sama karo kita! Ayo dak pasarke!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Produk Bantal Tempat Tidur Memory Memory Shredded Cooling

Bantal busa memori pring kita nggunakake teknologi busa sing wis digawe adhem supaya adhem kabeh wengi. Tutup sing ambegan njaga bantal sampeyan garing lan menehi kenyamanan maksimal.

2. Parameter Produk (Spesifikasi) Bantal Tempat Tidur Memory Memory Shredded

Jeneng Produk Cooling Shredded Memory Foam Bed Bantal
Bobot 3 pon Kapadhetan 40-50D
Ukurane 28 x 17 x 8 inci
Tutup Tutup 60% poliester lan 40% viskos digawe saka pring.
Bahan Isi 100% Foam Memori Dipotong Kualitas Premium
Kasedhiyan warna Putih, Khusus
Lelembut ILD8-10LBS
Paket Kantong PE, Kothak Warna, tas nggawa anti banyu

3. Fitur Produk lan Aplikasi Bantal Bed Memory Memory Adem

Gantal busa memori sing wis dipotong cukup empuk kanggo cocog karo bentuk endhas, nanging cukup dhukungan supaya gulu lan punggung bisa dideleng kanthi bener. Sauntara, bantal kasebut digawe saka kenthel saka pring lan alus, tahan noda, lan hypoallergenic. Muga-muga sampeyan bisa ndeleng prabédan langsung ing tingkat kenyamanan lan kualitas turu.

4. Rincian Produk Bantal Tempat Tidur Memory Memory Shredded

5. Kualifikasi Produk Bantal Tempat Tidur Memory Memory Shredded Cooling


6. Ngirim, Ngirim Lan Nglayani Bantal Umpluk Memory Memory Shredded


7. FAQ

1. P: Apa sampeyan Pabrik utawa Perusahaan Dagang?

A: Zhehe minangka pabrik busa memori profesi, lan ditindakake ing lapangan iki luwih saka 8 taun. Kita duwe udakara 200 cetakan, 150-200 pekerja, 3 lini produk, lan departemen sing dijahit dhewe.
Sambutan tamu sing penting kanggo ngunjungi kita! Kita minangka misi kanggo nyedhiyakake produk lan layanan profesional kanthi kualitas tinggi kanggo kabeh pelanggan.

2. P: Napa perusahaan sampeyan mbukak Alibaba mung 1 taun?

A: Kita wis mbukak 2 Platform ing Alibaba, iki minangka Platform anyar kanggo ngembangake bisnis.

3. P: Apa MOQ sampeyan?

A: MOQ 100 pcs saben model kanthi kemasan normal. .

4. P: Apa Ketentuan Pembayaran sampeyan?

A: T / T (Transfer bank), Alipay, Paypal, lan cara pembayaran liyane bisa ditampa.

5. P: Kepiye sampeyan bisa njamin Keamanan Dhuwit lan Keunggulan Kualitas?

A: Kita minangka Suplier sing Dibiji ing Alibaba. Lan yen sampeyan isih kuwatir babagan keamanan dhuwit, kita bisa nggawe pesenan jaminan perdagangan ing Alibaba kanggo sampeyan.
Kanggo masalah kualitas, kita mesthi nyedhiyani layanan purna jual, kalebu panggantos barang gratis lan mbalekake.

6. P: Apa sampeyan bisa ngerteni Desain Khusus utawa menehi Logo ing produk?

A: Mesthi, kita duwe tim desain profesional. OEM utawa / lan ODM disambut hangat.

Panas Tags: Cooling Shredded Memory Foam Bed Bantal, Produsen, Suplier, Pabrik, Digawe ing China, China, Murah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.