Ngarep > Pabrik Kita

Pabrik Kita

Kita didegake ing 2013 kanthi disetujoni BSCI, filosofi kita nyedhiyakake produk turu sing unggul kanthi nggunakake teknologi industri anyar. Minangka salah sawijining pabrikan sing duwe macem-macem jinis lan desain paling akehbantal busa memori, bantal busa memori, kita nyedhiyakake akeh produk unik ing pasar domestik.

Kita duwe telung jalur produksi busa cetakan lan siji lini produksi terus-terusan, gunakake bahan sing diimpor saka US Dow Chemical kanggo nggawe busa memori lan produk spons sing dhuwur. Kita duwe 340 tenaga kerja trampil, bangga yen 80% duwe pengalaman luwih saka 5 taun ing industri iki.

Misi kita: nyedhiyakake kualitas paling apik lan produk inovasi kanggo memenuhi kabeh kebutuhan pelanggan.

Peralatan Produksi: Telung lini produksi umpluk cetakan, lan siji lini produksi kasur

Pasar Produksi: 80% pasar Eropa lan AS, 10% Australia, 10% Korea & Jepang